Geräte & Zubehör
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 24 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
-
white rice100 g
-
water for soaking
-
dried mung beans (see Tips)100 g
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
fish sauce60 g
-
white vinegar60 g
-
unsweetened coconut water125 g
-
caster sugar2 tbsp
-
lime juice2 tbsp
Pork and prawn filling
-
water500 g
-
boneless skinless pork belly200 - 250 g
-
peeled raw prawns150 g
-
salt1 pinch
Crêpes
-
water300 g
-
ground turmeric½ tsp
-
coconut cream50 g
-
oil for frying
-
brown onion cut into slices½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
fresh bean sprouts200 g
-
lettuce leaves6 - 8
-
fresh coriander leaves to serve
-
fresh mint leaves to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
910.8 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
1351.3 kJ /
321.7 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
32.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Around Asia
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Wonton soup
1 Std.
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Gado gado
1 Std.
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 Std. 50 Min
Miso salmon broth
40 Min
Mango pudding
12 Std. 15 Min
Sambal oelek
20 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Okonomiyaki
30 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min