Kompatible Versionen
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Kohlenhydrate
- 13.9 g
- Fett
- 44.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.2 g
- Ballaststoff
- 6.3 g
- Natrium
- 1304.7 mg
Alternative Rezepte
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Lime and ginger dressing
30 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Lychee Sorbet with Vodka
8h 15min
Shrimp Cocktail
50 Min
Prawn and saffron arancini
25h
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min