Geräte & Zubehör
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
470 mg
Protein
19 g
Kalorien
1505 kJ /
363 kcal
Fett
29 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mushroom Stroganoff
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Seafood Risotto
40 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min