Geräte & Zubehör
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
Olive Tapenade
-
pitted black olives50 g
-
green olives, pitted50 g
-
sun-dried tomatoes drained2
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
red onion quartered80 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (optional) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)80 g
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9.7 g
Kalorien
687 kJ /
164 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spanish Tapas
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min