Geräte & Zubehör
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
Olive Tapenade
-
pitted black olives50 g
-
green olives, pitted50 g
-
sun-dried tomatoes drained2
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
red onion quartered80 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (optional) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)80 g
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9.7 g
Kalorien
687 kJ /
164 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spanish Tapas
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Edamame and Spinach Dip
5 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min