Geräte & Zubehör
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil15 g
-
good quality pork sausagemeat broken in pieces400 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (1 cm)75 g
-
breadcrumbs (see tip)30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
medium eggs 1 mixed with 1 Tbsp water2
-
smoked paprika½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry (see tip)300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
807 mg
Protein
18 g
Kalorien
1635 kJ /
392 kcal
Fett
25 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Coronation Chicken
30 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Mexican Chicken Ring
55 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min