Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Kohlenhydrate
- 25.1 g
- Fett
- 18.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.1 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 608.5 mg
Alternative Rezepte
Zucchini cheddar slice
45 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.