Geräte & Zubehör
Sausage Stuffed Kabocha
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (optional)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9 g
Kalorien
1092 kJ /
261 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pumpkin Harvest
10 Rezepte
USA
USA
Seasonal Squash
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Vegetable Stock Base
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 Std. 5 Min
Caponata
50 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Holiday Stuffing
1 Std.