Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Kohlenhydrate
- 26.6 g
- Fett
- 17 g
- Ballaststoff
- 6.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Salmon and fennel risotto
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Parsnip and bean mash
25min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Steamed fish with green mash
50min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Coconut turmeric fish curry
40min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min