Geräte & Zubehör
Steak and kidney pudding
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
Suet pastry
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Steak and kidney filling
-
oil20 g
-
brown onion cut into halves1
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)600 g
-
lamb kidneys cut into quarters and white cores removed200 g
-
carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
plain flour1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mushrooms cut into slices200 g
Assembly
-
butter for greasing
-
water2200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
492.3 mg
Protein
27.4 g
Kalorien
2232.4 kJ /
531.5 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
13.8 g
Kohlenhydrate
32.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Eccles Cakes
1 Std. 45 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Shortcrust pastry with lard
35 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Aussie meat pies
2 Std.