Geräte & Zubehör
Flank steak with horseradish cream sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
708.4 mg
Protein
71.8 g
Kalorien
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Fett
60.2 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
18.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Beef fajitas
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Chipotle Caesar Salad
30 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.