Geräte & Zubehör
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
872 mg
Protein
45 g
Kalorien
1927 kJ /
461 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 Std. 15 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Soy Dressing
5 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min