Geräte & Zubehör
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Lamb Loin Roll
-
olive oil30 g
-
Dijon mustard10 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
lamb loins, boneless (approx. 120 g each)4
-
water500 g
-
sweet potatoes diced (3 cm)500 g
-
black salsify peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)500 g
-
white sandwich bread (approx. 200 g)4 slices
Sauce and Finalisation
-
unsalted butter soft40 g
-
plain flour40 g
-
cream50 g
-
milk50 g
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
-
fresh thyme (optional) for garnishing2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Protein
34 g
Kalorien
3682 kJ /
879 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
29 g
Kohlenhydrate
72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Easter Menu
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Keine Bewertungen
Circassian Chicken
2 Std.
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min