Geräte & Zubehör
Flan van asperges met zeetong
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
31.8 g
Kalorien
1360 kJ /
325 kcal
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Mayonaise
5 Min