Kung Pao chicken

Kung Pao chicken

4.2 150 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions

Zutaten

  • chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)
    500 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    10 g
  • Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
    10 g
  • water
    30 g
  • Chinese black vinegar (see Tips)
    5 g
  • white sugar
    5 g
  • Sichuan pepper
    ⅛ tsp
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • oil
    20 g
  • dried chillies deseeded
    3 - 5
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)
    2
  • unsalted peanuts roasted
    30 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 2 portions

Natrium 1804 mg
Protein 102.5 g
Kalorien 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Fett 60.5 g
Ballaststoff 5.9 g
Gesättigte Fettsäuren 12.4 g
Kohlenhydrate 13.2 g

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