Geräte & Zubehör
Sweet and sour pork ribs
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 portions
Natrium
2266 mg
Protein
121.8 g
Kalorien
7578.2 kJ /
1804 kcal
Fett
133.7 g
Ballaststoff
5.2 g
Gesättigte Fettsäuren
46.9 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fakeaway favourites
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
San bei ji (three cup chicken)
35min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Braised pork belly
55min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Prawn and mushroom crepes
50min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min