Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g red onion
- 1060 g water
- 60 g white wine
- 20 g pure maple syrup
- 60 g dried cranberries
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g farro (unroasted - see Tips)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 stalks celery, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 apples, cored and cut into quarters (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 10 g lemon juice
- 15 g Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- 80 g goats cheese, crumbled (see Tips)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Kohlenhydrate
- 12.5 g
- Fett
- 10.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.5 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 616.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fresh fennel salad
10min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Beetroot salad
10min
Brazilian cheese puffs
20min
Beetroot salad
10min
Russian beetroot salad
1h 10min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Couscous tahini bowl
30min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min