Geräte & Zubehör
White zucchini and cannellini bean soup
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)20 g
-
white zucchini cut into pieces (see Tips)500 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)500 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)800 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
-
toast to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29.2 g
Kalorien
2023.1 kJ /
481.7 kcal
Fett
16.6 g
Ballaststoff
16.3 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Cream of chard soup
35 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min