Geräte & Zubehör
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 24 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
dried green lentils300 g
-
water for soaking
Falafel
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
fresh coriander leaves15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil for shallow frying300 g
Vegetables
-
carrot cut into pieces200 g
-
white cabbage cut into pieces300 g
-
water400 g
-
sweet potato cut into dice (1 cm)300 g
-
broccoli broken into small florets300 g
Dressing and assembly
-
natural yoghurt200 g
-
honey10 g
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
pomegranate arils (optional)1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
497.5 mg
Protein
19.1 g
Kalorien
1547.8 kJ /
368.5 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
14.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
44.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing bowls
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min