Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

4.3 3 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
5 portions

Zutaten

Soy-Free Tofu
  • dried chickpeas
    11 oz
  • salt
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • water
    26 ½ oz
  • vegetable oil
    3 oz
Sriracha Dipping Sauce
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled
    1 oz
  • sriracha sauce
    4 oz
  • lime juice
    4 oz
  • water
    2 oz
  • maple syrup
    1 ½ oz
  • lettuce
    10 oz
  • bean sprouts
    10 oz
  • carrots julienned
    12 oz
  • mixed bell peppers, red and yellow julienned
    12 oz
  • purple cabbage julienned
    8 oz
  • sugar snap peas
    4 oz

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 558 kcal / 2335 kJ
Protein 21 g
Fett 23 g
Kohlenhydrate 71 g
Ballaststoff 14 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Natrium 1077 mg

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