Hollandaise Sauce
TM6

Hollandaise Sauce

4.3 (45 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g water (see tip for portioning)
  • 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
  • 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
  • 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
  • ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
  • 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)

Nährwerte
pro 1 Total recipe
Kalorien
15119 kJ / 3611 kcal
Protein
48 g
Kohlenhydrate
11 g
Fett
380 g
Ballaststoff
0.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte