Geräte & Zubehör
Choron Sauce
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
14 oz
Zutaten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
130.8 mg
Protein
1.1 g
Kalorien
481.6 kJ /
115.1 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
1.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thickening with TM6
17 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Blue Cheese Dressing
5 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Keto Lemon Hollandaise
10 Min
Mustard and dill vinaigrette
5 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min