Geräte & Zubehör
Choron Sauce
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
14 oz
Zutaten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
130.8 mg
Protein
1.1 g
Kalorien
481.6 kJ /
115.1 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
1.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thickening with TM6
17 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Orange Curry Dressing
10 Min
Bern-style Rösti
40 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Apricot Danish Pastries
40 Min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min