Coriander pesto pizza
TM6 TM5 TM31

Coriander pesto pizza

4.3 (18 Bewertungen)

Zutaten

Pizza base

  • oil, for greasing
  • 200 g lukewarm water
  • ½ tsp dried instant yeast
  • 120 g dried chickpeas
  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp psyllium husk

Coriander pesto

  • 1 garlic clove
  • 45 g fresh coriander, stalks and leaves cut into pieces (approx. 1½ bunches)
  • 50 g raw unsalted cashews
  • 40 g sunflower seeds
  • 10 g pepitas
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 100 g avocado oil
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 1 tsp dulse flakes (optional)

Toppings

  • 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 50 g mozzarella cheese, cut into slices
  • 2 - 4 fresh tomatoes, cut into slices
  • fresh thyme leaves, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1079.5 kJ / 257 kcal
Protein
16.6 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Fett
16.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Ballaststoff
8.3 g
Natrium
442.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte