Geräte & Zubehör
Coriander pesto pizza
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Pizza base
-
oil for greasing
-
lukewarm water200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
dried chickpeas120 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
psyllium husk1 tbsp
Coriander pesto
-
garlic clove1
-
fresh coriander stalks and leaves cut into pieces (approx. 1½ bunches)45 g
-
raw unsalted cashews50 g
-
sunflower seeds40 g
-
pepitas10 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
avocado oil100 g
-
salt to taste¼ tsp
-
dulse flakes (optional)1 tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)20 g
-
mozzarella cheese cut into slices50 g
-
fresh tomatoes cut into slices2 - 4
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
442.3 mg
Protein
16.6 g
Kalorien
1079.5 kJ /
257 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoff
8.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Caribbean curry
40 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Parfait with passionfruit cream
3 Std. 10 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min