Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
TM6 TM5

Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine

4.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

Pickling Spice

  • 2 tbsp whole yellow mustard seeds
  • 1 tbsp whole allspice berries
  • 2 tsp coriander seeds
  • 2 whole cloves
  • 2 tsp ground ginger
  • 2 tsp red pepper flakes
  • 1 dried bay leaf, crumbled
  • ½ cinnamon stick, broken in two (approx. 2 in.)
  • 1 tsp dried ground turmeric
  • 2 tsp celery seeds

Chow Chow

  • 32 oz green tomatoes, diced (½ in.)
  • 16 oz cauliflower, cut into small florets
  • 6 oz yellow onions, diced (½ in.)
  • 6 oz red bell peppers, diced (½ in.)
  • 6 oz green bell peppers, diced (½ in.)
  • 2 oz salt
  • 4 oz sugar
  • 22 oz apple cider vinegar

Deviled Eggs

  • 14 oz water
  • 8 large eggs
  • 1 ½ oz unsalted butter, room temperature
  • 1 oz Cajun Sunshine hot pepper sauce, plus extra to season and serve
  • ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ⅛ tsp white pepper, to taste
  • microgreens, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
502 kJ / 120 kcal
Protein
5 g
Kohlenhydrate
14 g
Fett
5 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Ballaststoff
2 g
Natrium
1548 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte