Geräte & Zubehör
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
16 portions
Zutaten
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
54.3 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nice bundt
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Gluten free plain flour
5 Min
Blueberry blondies
55 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Flaky filo fingers
1 Std. 30 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min