Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Kohlenhydrate
- 8.8 g
- Fett
- 27 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13.5 g
- Ballaststoff
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min