Geräte & Zubehör
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
197.4 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
786.5 kJ /
187.3 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
High Tea
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Almond thins
25 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 Std. 40 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min