Geräte & Zubehör
Curry ketchup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 jars
Zutaten
-
pickled gherkins cut in pieces150 g
-
onions cut in halves150 g
-
butter60 g
-
sugar40 g
-
curry powder (40 g) (e.g. Zanzibar or Madras curry powder)4 heaped tbsp
-
crushed tomatoes, canned1000 g
-
tomato ketchup500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek (20 g)2 tsp
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l)1
-
fruit vinegar20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 jar
Protein
8 g
Kalorien
1680 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
6.9 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Pinsa
29 Std.
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Orange curry dressing
10 Min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Sicilian Iced Coffee
4 Std. 10 Min
Pepper vinaigrette
5 Min
Cheesecake (unbaked)
5 Std. 30 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min