Kompatible Versionen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (optional)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoff
- 9.4 g
Alternative Rezepte
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige erwtensoep
40min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Bessenschuim
10min