Kompatible Versionen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (optional)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoff
- 9.4 g
Alternative Rezepte
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Romige tomatensoep
25 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Romige erwtensoep
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min