Geräte & Zubehör
Choronsaus
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
1 pot
Zutaten
-
verse dragon2 - 3 takjes
-
verse kervel2 - 3 takjes
-
tomaat (ong. 50 g)1
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1335 mg
Protein
27 g
Kalorien
7899 kJ /
1885 kcal
Fett
195 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
104 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Mayonaise
5 Min