Geräte & Zubehör
Forelmousse
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
20 stuks
Zutaten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
4 g
Kalorien
257 kJ /
62 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Vitello tonnato
13 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Appelmoes
20 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Basilicumpesto
10 Min
Mousse van ham
10 Min
Mayonaise
5 Min