Geräte & Zubehör
Monkfish and prawn soup
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
1 tsp saltfish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
18 g
Kalorien
791 kJ /
189 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Fish Stew
45 Min
Onion Soup
1 Std.
Fish soup
40 Min
Minestrone
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min