Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
oder 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 52 g
- Kohlenhydrate
- 3 g
- Fett
- 21 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Ballaststoff
- 3.5 g
- Natrium
- 188 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vloeibare karamel
25 λεπτ.
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mosselen met frietjes
45min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min