Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 1 g
- Fett
- 56 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoff
- 0.4 g
- Natrium
- 93 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Advocaat
10min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Keine Bewertungen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min