Geräte & Zubehör
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
81 mg
Protein
7 g
Kalorien
550 kJ /
132 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Gemalen ijs
5 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Hollandaisesaus
15 Min