Geräte & Zubehör
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
508 mg
Protein
14 g
Kalorien
2138 kJ /
511 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Favorites
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Tortilla Soup
25 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Tropical Cashew Rice
1 Std. 45 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Black Beans
30 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min