Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Kohlenhydrate
- 109.6 g
- Fett
- 64.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 39.9 g
- Ballaststoff
- 1.6 g
- Natrium
- 538.2 mg
Alternative Rezepte
Meringue Easter Nests
3sa 20 dk
Banana bread
1h 40min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Salted caramel and chocolate cake
1 godz. 45 min
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Fudgy chocolate cake
50 min
Basic muffin mix
30 min
Traditional sausage rolls
50 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Better banana cake
45 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min