Geräte & Zubehör
Pumpkin Chicken Brown Rice
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels4
-
yellow onions cut in wedges30 g
-
shallots25 g
-
garlic cloves15 g
-
cooking oil20 g
-
water400 g
-
brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained200 g
-
chicken fillets cut in pieces (3 cm)200 g
-
Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)100 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
salt½ tsp
-
dried shrimp (optional) toasted, to garnish50 g
-
fried garlic (optional) to garnish1 tsp
-
spring onion (optional) chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
309 mg
Protein
18 g
Kalorien
1429 kJ /
342 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One-Pot Rice Meals
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tomato-egg soup
20 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min