Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Kohlenhydrate
- 63.3 g
- Fett
- 14.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.5 g
- Ballaststoff
- 5.8 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Borș rusesc
50min
Legume rădăcinoase gratinate
1h
Conchiglie cu sos de conopidă
35min
Spaghettini cu ardei
50min
Pastilla cu rață, caise și semințe de pin
50min
Panzanella de iarnă
40min
Tagliatelle cu hribi
1h
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1h 20 min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Sos de legume pentru paste
40min