Geräte & Zubehör
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
437.5 mg
Protein
13.5 g
Kalorien
2717.3 kJ /
650 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 Std.
Full English Breakfast Popover
40 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Baked Sushi
1 Std. 15 Min
Acidic Juice
5 Min
Egg Fried Rice
35 Min
Shakshuka
50 Min