Geräte & Zubehör
Hot and Sour Prawn Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)2 stalks
-
fresh red chillies halved (according to taste)3 - 6
-
makrut lime leaves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
shallots halved70 g
-
chicken stock720 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced (3 mm)60 g
-
fish sauce40 g
-
sugar2 tsp
-
tom yum paste2 Tbsp
-
raw prawns, peeled200 g
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
spring onion halved, then shredded legnthways1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10.4 g
Kalorien
448 kJ /
107 kcal
Fett
2.5 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Green Curry Chicken
55 Min