Geräte & Zubehör
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optional)½ - ¾ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
563 mg
Protein
29 g
Kalorien
2199 kJ /
526 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min