Geräte & Zubehör
Vegetable and herb seasoning
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 4 Std.
100 g
Zutaten
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
17579.3 mg
Protein
10.3 g
Kalorien
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Fett
2.4 g
Ballaststoff
16.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
53.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std. 30 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Pickled Onions
30 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Apple Tart
1 Std.
Ground Meat
35 Min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min