Geräte & Zubehör
Classic Flammkuchen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
16 pieces
Zutaten
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
208.1 mg
Protein
3.7 g
Kalorien
546.3 kJ /
130.1 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oktoberfest
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Peanut butter and jam doughnuts
2 Std. 40 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Curry pork sosaties
24 Std. 30 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min