Geräte & Zubehör
Vegetable liquid stock (TM6)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
1555 g
Zutaten
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1555 g
Natrium
5592.4 mg
Protein
18.7 g
Kalorien
1584 kJ /
378.6 kcal
Fett
2.5 g
Ballaststoff
21.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
77.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Almond shortcrust pastry
35 Min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 Std. 15 Min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 Min
Steel Cut Oats
35 Min
Soy Milk
1 Std. 35 Min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Whole Milk Yogurt
12 Std. 30 Min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Fish stock
35 Min
Wakame gomasio
20 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min