Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Kohlenhydrate
- 87.3 g
- Fett
- 42.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 21.7 g
- Ballaststoff
- 6.2 g
- Natrium
- 1268.3 mg
Alternative Rezepte
Zucchini cheddar slice
45min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Grape bakewell tart
1h 20min
Rhubarb crumble
45min
Caramelised red onion chutney
24u.
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Delicious lemon pudding
55min
Pear and ginger paste
26h 25min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min