Geräte & Zubehör
Teriyaki Chicken
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Teriyaki Sauce
-
4 oz soy saucetamari sauce4 oz
-
1 oz rice wine vinegarmirin1 oz
-
water14 oz
-
brown sugar3 oz
-
sesame oil½ oz
-
½ tsp ground gingerfresh ginger½ in.
-
garlic cloves2
-
cornstarch3 tbsp
Chicken
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
water35 oz
-
sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
white rice, medium-grain8 oz
-
3 oz frozen peas and carrotsfrozen edamame3 oz
-
large eggs3
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
carrot to garnish1
-
green onions sliced to garnish
-
black sesame seeds, to garnishtoasted sesame seeds to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2284 mg
Protein
29 g
Kalorien
2464 kJ /
589 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Steam
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Deli Macaroni Salad
1 Std. 45 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min