Geräte & Zubehör
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
pitted dates80 g
-
quinoa100 g
-
coconut milk150 g
-
water150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup to taste (optional - see Tips)1 - 2 tbsp
-
slivered almonds toasted, to serve (optional)
-
fresh raspberries to serve (optional)
-
shredded coconut to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
41.6 mg
Protein
10.6 g
Kalorien
2267.6 kJ /
539.9 kcal
Fett
21.2 g
Ballaststoff
10.1 g
Gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
74.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 Std. 15 Min
Cacao banana porridge
15 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Buckwheat Porridge
25 Min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 Std. 10 Min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min