Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Kohlenhydrate
- 10.7 g
- Fett
- 261.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.4 g
- Ballaststoff
- 1 g
- Natrium
- 754.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Cornish pasties
2 Std.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 Std.
Steak and kidney pudding
3h 45min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min