Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Kohlenhydrate
- 29.5 g
- Fett
- 60.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32.5 g
- Ballaststoff
- 3.5 g
- Natrium
- 937.8 mg
Alternative Rezepte
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Hearty seafood chowder
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Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
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Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1hod.
Shakshuka
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Fish pie with mashed potato topping
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Chorizo and prawns a la Sidra
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Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
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Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
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