Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Kohlenhydrate
- 29.5 g
- Fett
- 60.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32.5 g
- Ballaststoff
- 3.5 g
- Natrium
- 937.8 mg
Alternative Rezepte
Fish pie
1h 15min
Salmon niçoise salad
35 min
Leek and ham tart
1h 55min
Hearty seafood chowder
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h