Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels, in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 800 g kalkoen, in stukken (4 cm)
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons, in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 6 g
- Fett
- 44 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoff
- 2.5 g
- Natrium
- 980 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Viscurry
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min